Schrijf je nu in voor de Liberation Obstacle Run!

De Liberation Obstacle Run

Check hier de foto’s van zaterdag

Check hier de foto’s van zondag

 

De Liberation Obstacle Run vindt plaats van 13 t/m 17 september 2019 en is een gezamenlijk initiatief van de Gemeente Oss, Veteranenplatform Oss en Sport Expertise Centrum Oss. Deze Obstacle Run staat in het thema van 75 jaar bevrijding Oss en heeft daarom de naam “Liberation Obstacle Run”.
Er zijn diverse activiteiten die rondom deze Liberation Obstacle Run in Oss georganiseerd gaan worden. Denk hierbij aan Storytelling over de bevrijding door “Veteranen in de klas” in groepen 7&8 van de basisscholen, een gymles op de basisscholen in het thema van Liberation Obstacle Run en Storytelling op locatie Geffense Plas aan middelbare scholieren.

Het programma voor verdere activiteiten rondom deze Liberation Obstacle Run is als volgt:

  • vrijdag 13 september: Unieke Sportersdag (mensen met een beperking)
  • zaterdag 14 september: Consumentendag (klik hier om je in te schrijven)
  • zondag 15 september: Consumentendag (klik hier om je in te schrijven)
  • maandag 16 september: Middelbare scholierendag
  • dinsdag 17 september: Middelbare scholierendag (ochtend) & Ambtenaren netwerkdag (middag)

Kortom een veelzijdig programma voor vele en diverse doelgroepen. Wil je gewoon lekker mee doen aan de Liberation Obstacle Run, schrijf je dan snel in via onze inschrijfpagina.

LET OP: Wanneer u zich uiterlijk donderdag 5 september aanmeldt via onze website, ontvangt u een gratis loopshirt. Na deze datum kunt u zich evengoed inschrijven, maar ontvangt u geen loopshirt meer bij de start.

brabant-remembers